Garduri din lemn cu lamele verticale Alexandria

La fel ca si modelul de garduri din lemn cu lamele verticale, aceste modele de garduri cu lamele orizontale sunt la fel de interesante si pline de efect in situatia in care ajung sa puna in valoare un perimetru sau o curte.

Asa ca puteti opta cu incredere pentru obtinerea unnui astfel de model de gard de tip matrice.

Modelul de gard tip matrice vine sa intareasca ideea ca atat gardurile cat si portile din lemn reprezinta una dintre cele mai interesante variante de amenajare a unei curti. Iar atunci cand vine vorba despre realizarea portilor intr-un model la fel ca si gardul, se poate spune ca ati facut alegerea potrivita.

Trebuie stiut faptul ca gardul tip matrice are mai multe avantaje, si anume : isi pastreaza acelasi efect superior atat pentru partea interioara, cat si pentru partea exterioara a portii. Si totodata va poate asigura de un grad ridicat de intimate la interiorul curtii, cat si de siguranta impotriva hotilor.

Asadar, indiferent de culoare, alegeti cu incredere un astfel de model de gard tip matrice pentru asigurarea unui confort optim in curtea dumneavoastra.

Iar pentru o protectie mult sporita, acest model de gard este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Aceasta este conditia esentiala pentru obtinerea unui grad ridicat de protectie impotriva intemperiilor.

De asemenea, culoarea gardului poate fi schimbata in functie de preferinte. Deoarece modelul de gard prezentat aici este doar o idee de amenajare a unei gradini sau a unei curti, asa cum a decis actualul proprietar. Insa dumneavoastra sunteti aceia care hotarati ce model de gard doriti sa va asigure protectia si ce culoare sa aibe acesta.

 

 

Garduri din lemn cu lamele verticale Alexandria 1 Garduri din lemn cu lamele verticale Alexandria 2 Garduri din lemn cu lamele verticale Alexandria 3 Garduri din lemn cu lamele verticale Alexandria 4 Garduri din lemn cu lamele verticale Alexandria 5 Garduri din lemn cu lamele verticale Alexandria 6 Garduri din lemn cu lamele verticale Alexandria 7 Garduri din lemn cu lamele verticale Alexandria 8 Garduri din lemn cu lamele verticale Alexandria 9 Garduri din lemn cu lamele verticale Alexandria 10 Garduri din lemn cu lamele verticale Alexandria 11 Garduri din lemn cu lamele verticale Alexandria 12