Garduri din lemn modele Alexandria

Nu de putine ori aminteam faptul ca este bine sa punem accentul pe contrast al carui efect este unul de mare clasa, mai ales atunci cand vine vorba despre amenajarea propriei curti, asa cum este acest model de garduri din lemn Alexandria.

Asemenea garduri din lemn cum sunt aceste modele Alexandria reusesc sa ofere cu succes o protectie mult sporita a bunurilor aflate la interiorul oricarei curti.

Modelul de gard prezentat aici are o fundatie din ciment de inaltime medie si stalpi de rezistenta de 20 cm grosime care contrasteaza prin nuanta cu panourile din lemn.

La randul lor, acestea sunt confectionate din lamele din lemn de rasinoase bine protejate impotriva intemperiilor cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Si pentru ca tot aminteam de contrast este bine de stiut faptul ca partea din lemn a gardului este vopsita in culoarea neagra. Iar daca dumneavoastra doriti, puteti schimba aceasta nuaunta in functie de preferinte, dar si in functie de propunerile venite din partea producatorului.

 

Garduri din lemn modele Alexandria 1 Garduri din lemn modele Alexandria 2 Garduri din lemn modele Alexandria 3 Garduri din lemn modele Alexandria 4 Garduri din lemn modele Alexandria 5 Garduri din lemn modele Alexandria 6 Garduri din lemn modele Alexandria 7