Garduri din lemn modele Buzau

Datorita fundatie bine definite, noul accesoriu de garduri din lemn modele Buzau reprezinta o idee extrem de viabiala pentru amenajarea curtii dumneavoastra. Cu un produs de calitate superioara la un pret acceptabil, din punct de vedere al raportului calitate-pret.

Este vorba aici despre un model de gard tip matrice a carui fundatie iese in evidenta imediat prin faptul ca aceasta este placata cu imitatie de piatra de munte.

In ceea ce priveste panourile din lemn, acestea sunt realizate din lamele din lemn de rasinoase 14 cm latime si 2 cm grosime, bine fixate de fiecare din stalpii de rezistenta ai fundatiei respective.

Iar atunci cand vine vorba despre rezistenta lemnului, acesta este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Culoarea lemnului este wenge, insa daca dumneavoastra doriti, aceasta poate fi schimbata in functie de preferinte dar si in functie de paletarul de culori existent la producator.

 

Garduri din lemn modele Buzau 1 Garduri din lemn modele Buzau 2 Garduri din lemn modele Buzau 3 Garduri din lemn modele Buzau 4 Garduri din lemn modele Buzau 5 Garduri din lemn modele Buzau 6 Garduri din lemn modele Buzau 7 Garduri din lemn modele Buzau 8 Garduri din lemn modele Buzau 9 Garduri din lemn modele Buzau 10 Garduri din lemn modele Buzau 11 Garduri din lemn modele Buzau 12 Garduri din lemn modele Buzau 13 Garduri din lemn modele Buzau 14 Garduri din lemn modele Buzau 15 Garduri din lemn modele Buzau 16 Garduri din lemn modele Buzau 17