Garduri din lemn modele Campu Lung

Avem aici un alt model interesant de garduri din lemn matrice, Campu Lung.

Prin intermediul acestui tip de gard curtea dumneavoastra chiar se poate bucura de un grad ridicat de confort si siguranta.

Si asta datorita faptului ca respectivul model de gard are o inaltime de aproximativ 2 m. Iar datorita modelului tip matrice, acesta nu pemite trecatorilor sa priveasca in interiorul curtii.

La acest model de gard, panourile sunt prinse intre ele cu ajutorul tevilor rectangulare, care la randul lor sunt bine mascate cu lamele din lemn de rasinoase. Astfel incat, gardul per ansamblu, reuseste sa intoarca toate privirile si are capacitatea de a-si pastra caracterul sau initial pentru mai multi ani consecutivi. Si asta datorita faptului ca gardul este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii oricare din aceste modele de garduri Campu Lung poate fi o alegere ideala pentru orice casa, curte sau gradina.

 

 

Garduri din lemn modele Campu lung 1 Garduri din lemn modele Campu lung 2 Garduri din lemn modele Campu lung 3 Garduri din lemn modele Campu lung 4