Garduri din lemn modele Giurgiu

In imaginile atasate avem un model de garduri din lemn tip matrice. Aceste modele de garduri au un mare efect pentru curte, casa si gradina datorita faptului ca acestea sunt la fel de fiabile atat la interior, cat si pentru zona de exterior a curtii.

Asadar, pentru o buna orientare in ceea ce priveste achizitionarea unui astfel de accesoriu va prezentam aici modelul de gard Giurgiu.

Acesta este realizat pe baza unei fundatii de aproximativ 50 cm inaltime, prevazuta cu tevi metalice rectangulare. Principalul postament necesar pentru sustinerea panourilor din lemn.

Acestea au o lungime maxima de 2 m, sunt lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia si ofera o buna protectie a lucrurilor aflate la interiorul curtii.

De asemenea este bine de precizat faptul ca lacul cerat este aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Tevile rectangulare sunt mascate inteligent cu lamele de lemn de rasinoase de aceeasi calitate, astfel incat gardul sa aibe un efect de continuitate.

Cu un astfel de model de gard, orice curte poate fi extrem de interesanta si bine protejata de hoti, dar si de privirile indiscrete ale diversilor trecatori.

 
Garduri din lemn modele Giurgiu 1 Garduri din lemn modele Giurgiu 2 Garduri din lemn modele Giurgiu 3 Garduri din lemn modele Giurgiu 4