Garduri din lemn modele Pitesti

Oricare dintre aceste modele de garduri din lemn pot fi de real succes pentru amenajarea unei curti.

Din acest motivnoi va prezentam aici modelul de gard Pitesti.

Acest model de gard vine sa completeze in mod evident oportunitatile de amenajare a unei curti cu un astfel de produs de real succes pentru orice spatiu bine delimitat.

Gardul prezentat aici este montat pe o fundatie nu prea inalta de aproximativ 20 cm, cu stalpi de rezistenta din ciment de aproximativ 25 cm grosime. Acestia sunt asezati strategic la o distanta de maxim 2 m. Aspect la care s-a recurs tocmai pentru a impiedica deformarea lemnului in timp.

Gardul respectiv este realizat din lamele de 14 cm latime si 4 cm grosime si este bine lacuit cu lac cerat pa baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Culoarea acestui model de gard este mahon, insa atunci cand doriti, gardul poate fi decorat in oricare alta culoare existenta in paletarul de nuante disponiile la producator.

Alegeti cu incredere acest model de gard si astfel va puteti bucura de confort maxim pentru o perioada lunga de timp.

 

Garduri din lemn modele Pitesti 1 Garduri din lemn modele Pitesti 2 Garduri din lemn modele Pitesti 3 Garduri din lemn modele Pitesti 4 Garduri din lemn modele Pitesti 5 Garduri din lemn modele Pitesti 6 Garduri din lemn modele Pitesti 7 Garduri din lemn modele Pitesti 8 Garduri din lemn modele Pitesti 9 Garduri din lemn modele Pitesti 10 Garduri din lemn modele Pitesti 11 Garduri din lemn modele Pitesti 12 Garduri din lemn modele Pitesti 13