Garduri din lemn Oradea

Va prezentam in randurile ce urmeaza un nou model de gard realizat intr-un design clasic care va poate asigura de tot confortul si siguranta de care aveti atata nevoie in curtea dumneavoastra.

Gardul prezentat aici simbolizeaza un model clasic de gard cu fundatia din ciment si stalpi principali de rezistenta realizati tot din ciment.

Practic este vorba despre un model de gard ale carui panouri sunt realizate din lamele distribuite in plan vertical, bine finisate si lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia plicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Gardul este cu atat mai interesant cu cat partea superioara este usor rotunjita. Iar cand acesta reuseste sa relationeze cu imobilul, atunci gardul este unul mult mai interesant si atractiv.

Asa ca nnu mai stati prea mult pe ganduri si alegeti pentru decorarea unei curti modelul de garduri din lemn Oradea.

 

Garduri din lemn Oradea 1 Garduri din lemn Oradea 2 Garduri din lemn Oradea 3 Garduri din lemn Oradea 4 Garduri din lemn Oradea 5 Garduri din lemn Oradea 6 Garduri din lemn Oradea 7 Garduri din lemn Oradea 8 Garduri din lemn Oradea 9 Garduri din lemn Oradea 10 Garduri din lemn Oradea 11 Garduri din lemn Oradea 12 Garduri din lemn Oradea 13 Garduri din lemn Oradea 14 Garduri din lemn Oradea 15 Garduri din lemn Oradea 16 Garduri din lemn Oradea 17 Garduri din lemn Oradea 18 Garduri din lemn Oradea 19