Garduri din lemn preturi Brasov

Un alt model de garduri din lemn la preturi acceptabile este chiar acest gard Brasov. Care reprezinta o adevarata solutie viabila de mobilare a unei curti.

Gardul este realizat avand la baza o fundatie din ciment de aproximativ 80 cm inaltime, cu stalpi de rezistnta din ciment de aproximativ 25 cm grosime.

Iar partea din lemn a gardului este realizata din panouri formate din lamele distribuite in plan orizontal a caror lungime nu trebuie sa depaseasca distanta de 2 m.

In caz contrar, panourile ar putea suferi eventuale deformari din cauza diferentelor de temperatura sau umiditatii excesive.

Per ansamblu, acest model de gard poate fi o alegere ideala pentru orice curte acolo unde nivelul de protectie trebuie sa fie unul destul de ridicat.

Dincolo de aceste aspecte, pentru o buna protectie impotriva intemperiilor, partea din lemn a gardului este lacuita cu lac cerat pa baza de apa de al ICA Italia aplicat in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Un alt aspect interesant este legat de culoare. Aceasta poate fi aleasa in functie de preferinte.

 

Garduri din lemn preturi Brasov 1 Garduri din lemn preturi Brasov 2 Garduri din lemn preturi Brasov 3 Garduri din lemn preturi Brasov 4 Garduri din lemn preturi Brasov 5 Garduri din lemn preturi Brasov 6 Garduri din lemn preturi Brasov 7 Garduri din lemn preturi Brasov 8 Garduri din lemn preturi Brasov 9 Garduri din lemn preturi Brasov 10 Garduri din lemn preturi Brasov 11 Garduri din lemn preturi Brasov 12 Garduri din lemn preturi Brasov 13 Garduri din lemn preturi Brasov 14 Garduri din lemn preturi Brasov 15