Garduri din lemn preturi Iasi

Gardurile din lemn reprezinta in continuare acele accesorii de mare efect pentru curte sau pentru orice perimetru, acolo unde dumneavoastra doriti sa asigurati protectia.

Avand in vedere acest aspect, va prezentam in randurile ce urmeaza, cat si cu ajutorul imaginilor atasate, aceste garduri din lemn Iasi, la cele mai avantajoase preturi.

Este vorba aici despre un model de gard Iasi care este aplicat atat pentru imprejmuirea unui perimetru, dar care poate fi folosit la fel de bine chiar si la imprejmuirea balconului situat la etajul superior al cladirii, cat si a terase de la parterul acesteia.

Astfel incat intreg ansamblul poate fi unul de mare efect pentru orice imobil. Mai ales in situatia in care acesta are capacitatea de a relationa perfect cu modelul de gard ales pentru imprejmuirea curtii.

Gardul tip jaluzea, asa cum este si cel din imaginile noastre este realizat pe baza lamelelor in pozitie oblica, in plan orizontal.

Si pentru ca aici am ridicat in discutie un produs din lemn de rasinoase, lamelele acestuia sunt bine finisate si lacuite cu lac cerat pe baza de apa de al ICA Italia aplicat in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceste conditii, gardul va putea beneficia de o buna protectie impotriva actiunii intemperiilor, cat si de o buna garantie pentru mai multi ani consecutivi.
Garduri din lemn preturi Iasi 1 Garduri din lemn preturi Iasi 2 Garduri din lemn preturi Iasi 3 Garduri din lemn preturi Iasi 4 Garduri din lemn preturi Iasi 5 Garduri din lemn preturi Iasi 6 Garduri din lemn preturi Iasi 7 Garduri din lemn preturi Iasi 8 Garduri din lemn preturi Iasi 9 Garduri din lemn preturi Iasi 10 Garduri din lemn preturi Iasi 11 Garduri din lemn preturi Iasi 12 Garduri din lemn preturi Iasi 13