Garduri din lemn preturi Ploiesti

Pentru o buna orientare in ceea ce priveste realizarea de garduri pentru curte, venim in atentia dumneavoastra cu un model de gard realizat pe baza unei fundatii din ciment, cu stalpi de rezistenta, cat si cu panouri din lemn model jaluzea.

Fata de celalalte modele de garduri tip jaluzea, acesta face diferenta prin faptul ca in partea superioara, gardul este prevazut cu o bordura care uneste stalpii principali de sustinere.

Pentru o protectie mult sporita, aceasta bordura este acoperita cu tigla ondulata.

Pentru protectia partii din lemn a gardului, lamelel sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii, gardul poate beneficia de o buna protectie impotriva intemperiilor pentru mai multi ani consecutivi.

Modelul de gard prezentat aici reprezinta doar o idee de amenajare pentru ca dumneavoastra sunteti aceia care puteti veni cu diverse propuneri pentru realizarea produsului finit, care sa se incadreze cu succes in propriile standarde.

 

Garduri din lemn preturi Ploiesti 1 Garduri din lemn preturi Ploiesti 2 Garduri din lemn preturi Ploiesti 3 Garduri din lemn preturi Ploiesti 4 Garduri din lemn preturi Ploiesti 5 Garduri din lemn preturi Ploiesti 6 Garduri din lemn preturi Ploiesti 7 Garduri din lemn preturi Ploiesti 8