Garduri din lemn preturi Urziceni

In functie de complexitate modelului preferat, a metrilor liniari, aceste modele de garduri din lemn de rasinoase pot fi achizitionate la cele mai bune preturi. Asa ca, pentru o buna orientare in ceea ce priveste achizitionarea unui astfel de accesoriu pentru curte va prezentam aici modelul de garduri din lemn preturi Urziceni.

Este vorba aici despre un model de gard matrice cu panouri din lemn de rasinoase de 2 m lungime.

Acestea sunt prinse intre ele cu ajutorul tevilor rectangulare de 4 cm grosime montate direct in fundatie. Iar pentru obtinerea unui aspect mult superior, tevile din metal sunt bine mascate cu lamele din lemn de rasinoase de aceeasi textura, astfel incat gardul imprumuta un aspect de continuitate extrem de atractiv in cele mai diverse situatii.

Este vorba aici despre un model matrice al carui aspect este extrem de interesant atat pentru interior, cat si pentru exterior.

Dincolo de acest aspect, fundatia gardului are o inaltime de aproximativ 30 cm, iar per ansamblu, gardul are aproximativ 2 m inaltime.

Acesta este de culoare pin nordic si este lacuit impotriva actiunii agentilor externi, ploaie, soare, vant sau ger cu lac cerat pe baza de apa de ala ICA Italia aplicat in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare. Aceasta este protectia de baza de care beneficiaza oricare dintre produsele executate de firma noastra, pentru a va putea bucura de confort pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Asa ca, nu trebuie sa puneti la indoiala calitatea produselor din lemn de rasinoase executate de firma noastra.

 
Garduri din lemn preturi Urziceni 1 Garduri din lemn preturi Urziceni 2 Garduri din lemn preturi Urziceni 3