Garduri din lemn Sibiu

Atunci cand gardul are capacitatea de a intra in stransa rezonanta cu imobilul de la interior, se poate spune cu tarie ca acel model de gard este unul de mare efect pentru care eleganta si confortul reprezinta doua atribute esentiale.

In cadrul acestui model de gard, fundatia din ciment este realizata la o inaltime de aproximativ 40 cm. Si este continuata in partea superioara cu stalpi de sustinere de aproximativ 25 cm grosime, suportul principal de sustinere pentru panourile din lamele tip jaluzea.

In cazul acestui model de gard, lamelel sunt realizate la 14 cm latime si 2 cm grosime. Si sunt vopsite in culoarea wenge. Nu intamplator, ci pentru a reusi sa intre in stransa legatura cu imobilul de la interiorul curtii.

Dar daca dumneavoastra doriti, puteti vopsi gardul in oricare culoare, in functie de preferinte.

Si asta nu e tot. Pentru ca partea din lemn a gardului are nevoie si de o buna protectie impotriva intemperiilor.

Pentru acest lucru modelul de garduri din lemn Sibiu este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare aplciare.
In aceste conditii, oricare din produsele din lemn pentru gradina executate de firma noastra poate beneficia de o buna protectie, cat si de o buna garantie pentru mai multi ani consecutivi.

 

Garduri din lemn Sibiu 1 Garduri din lemn Sibiu 2 Garduri din lemn Sibiu 3 Garduri din lemn Sibiu 4 Garduri din lemn Sibiu 5 Garduri din lemn Sibiu 6