Garduri din lemn Timisoara

Dupa cum am afirmat si cu alte ocazii, de-a lungul celor peste 10 ani de experienta in realizare prodselor din lemn, foisoare, pergole, garduri, terase si mobilier pentru gradina, necesare pentru amenajarea spatiilor exterioare, ne-am confruntat cu o serie de modele care mai de care mai interesante.

Plecand de la acest considerent va prezentam in urmatoarele randuri un fiabil model de gard care iese in evidenta printr-o fundatie impunatoare, de aproximativ 100 cm inaltime, prevazuta din loc in loc cu stalpi de sustinere de aproximativ 30 cm grosime.

In ceea ce priveste panourile din lemn, acestea sunt realizate din lamele de lemn de rasinoase orientate in plan orizontal.

Lamelele sunt definite de cei 12 cm latime si 2 cm grosime, slefuite pe muchii.

Partea din lemn a gardului este bine lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia palicat in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Culoarea acestui model de gard este stejar, insa daca acesta poate fi un impediment, atunci nuanta poate fi schimbata in functie de prioritati.

Este bine de stiut ca modelul de gard din lemn Timisoara este prevazut chiar si cu o poarta realizata din acelasi model de lamele aranjate in plan orizontal.

Iar pentru o buna stabilitate a acestora, poarta gardului este realizata pe un cadru metalic confectionat strategic din teavva rectangulara de 4 cm grosime.

In aceste conditii, poarta nu va mai putea suferi nici un fel de deformare.

Dincolo de acest aspect, modelul de gard Timisoara este unul extrem de interesant si util pentru orice curte.

 

 

Garduri din lemn Timisoara 1 Garduri din lemn Timisoara 2 Garduri din lemn Timisoara 3 Garduri din lemn Timisoara 4 Garduri din lemn Timisoara 5 Garduri din lemn Timisoara 6 Garduri din lemn Timisoara 7 Garduri din lemn Timisoara 8