Garduri din lemn Valcea

Modelul de gard din lemn prezentat in randurile ce urmeaza reprezinta un model de gard din lamele distantate, de 14 cm latime si 4 cm grosime distribuite in plan orizontal.

Panourile din gard realizate astfel, au o lungime de maxim 2 m si sunt bine fixate in stalpii de sustinere ai gardului, care sunt definiti de cei aproximativ 20 cm latime.

Per ansamblu, gardul reprezinta o adevarata oportunitate de amenajare a unui astfel de imobil existent la interiorul curtii.

Partea din lemn a gardului este bine lacuita cu lacul cerat pe baa de apa de ala ICA Italia aplicat in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Asa ca, per ansamblu modelul de gard prezentat aici este unul de mare efect pentru orice curte. Iar efectul creat este cu atat mai interesant cu cat partea din lemn a gardului reuseste sa intre in contrast cu partea din ciment, formand astfel intregul ansamblu ideal pentru orice curte. Garduri din lemn Valcea 1 Garduri din lemn Valcea 2 Garduri din lemn Valcea 3 Garduri din lemn Valcea 4 Garduri din lemn Valcea 5 Garduri din lemn Valcea 6 Garduri din lemn Valcea 7