Garduri ornamentale din lemn Alba Iulia

Aceste modele de garduri ornamentale din lemn Alba Iulia au scopul de a delimita un spatiu, cat si de a oferi o protectie mult sporita a tot ce se afla la interiorul respectivei curti.

Asa se face ca gardurile din lemn au ramas in continuare in topul preferintelor persoanelor care incearca sa schimbe ceva in viata.

Respectivul model de gard este realizat din lamele distribuite in plan orizontal, unite intre ele, iar la jumatatea panourilor printr-o alta lamela. De aceasta data lamela este situata in plan vertical.

Gardul este de culoare wenge si beneficiaza de o buna protectie impotriva actiunii agentilor externi, ploaie, soare, vant sau ger.

Si asta datorita faptului ca respectivul model de gard este lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Iar atunci cand se obtine un bun contrast intre partea din lemn si cea din ciment a gardului putem sustine cu tarie ca acest accesoriu poate crea un efect interesant pe tot parcursul anului indiferent de anotimp.

 

Garduri ornamentale din lemn Alba Iulia 1 Garduri ornamentale din lemn Alba Iulia 2 Garduri ornamentale din lemn Alba Iulia 3 Garduri ornamentale din lemn Alba Iulia 4 Garduri ornamentale din lemn Alba Iulia 5 Garduri ornamentale din lemn Alba Iulia 6 Garduri ornamentale din lemn Alba Iulia 7