Garduri ornamentale din lemn Lugoj

Gardurile din lemn tip matrice precum este si acest model de garduri ornamentale din lemn Lugoj vin sa completeze perfect seria de corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea la exterior a curtilor si a gradinilor.

Aici este vorba despre un model de gard tip matrice asezat strategic pe o fundatie din ciment nu prea inalta, ceea ce nu face altceva decat sa ii dea posibilitatea gardului sa fie apreciat la justa lui valoare.

Din punct de vedere tehnic, gardul este alcatuit din panouri din lemn de rasinoase de 2 m lungime, format pe baza lamelelor de 12 cm latime si 2 cm grosime, distribuite in plan orizontal.

Gardul este protejat cu lac cerat pe baza de apa de ala ICA Italia, prin aplicarea in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In exemplul nostru, gardul este vopsit in culoarea wenge, insa dupa preferinte acesta poate imprumuta orice alta culoare din nuantele existente in paletarul de culori de la producator.

Iar pentru o si mai buna orientare in ceea ce priveste amenajarea curtii cu un astfel de model de gard, am atasat aici si ateva imagini realizate chiar la fata locului.

 

 

 

Garduri ornamentale din lemn Lugoj 1 Garduri ornamentale din lemn Lugoj 2 Garduri ornamentale din lemn Lugoj 3 Garduri ornamentale din lemn Lugoj 4 Garduri ornamentale din lemn Lugoj 5 Garduri ornamentale din lemn Lugoj 6