Garduri ornamentale din lemn Slatina

Varietatea larga de produse din lemn realizate de-a lungul timpului de firma noastra ne determina sa va prezentam aici un alt model interesant de gard care are capacitatea de a va asigura de o buna protectie a bunurilor dumneavoastra, cat si de privirile indiscrete ale trecatorilor.

Gardul respectiv are o inaltime de aproximativ 2 m si este format din postamentul din ciment de 30 cm inaltime in care sunt montate tevile rectangulare de 4 cm grosime.

Acestea din urma au rolul de sustinere a panourilor din lemn care nu ar trebui sa depaseasca lungimea de 2m. Iar pentru obtinerea efectului de continuitate a gardului, aceste tevi sunt mascate cu lamele din lemn de brad.

Dincolo de acest aspect, gardul este de tip matrice si are capacitatea de a fi la fel de interesant atat la interior, cat si la exterior.

Iar pentru o buna protectie impotriva intemperiilor, gardul este lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Multi dintre clientii nostrii s-au intrebat de ce folosim lac cerat pe baza de apa? Simplu. Pentru ca acesta are capacitatea de a patrunde in textura lemnului si ii confera calitatea si ulterior rezistenta.

Asta este diferenta intre cele doua tipuri de lacuri si vopseluri. Si asta pentru ca lacurile pe baza de solventi au dezavantajul de a crea o crusta la suprafata lemnului care in timp crapa si lasa loc patrunderii umiditatii.

In consecinta, lacul cerat pa baza de apa reprezinta secretul pentru care produsele noastre ofera o buna  garantie in timp.

 

Garduri ornamentale din lemn Slatina 1 Garduri ornamentale din lemn Slatina 2 Garduri ornamentale din lemn Slatina 3 Garduri ornamentale din lemn Slatina 4 Garduri ornamentale din lemn Slatina 5 Garduri ornamentale din lemn Slatina 6 Garduri ornamentale din lemn Slatina 7 Garduri ornamentale din lemn Slatina 8 Garduri ornamentale din lemn Slatina 9