Garduri ornamentale din lemn Targoviste

Realizate avand la baza o fundatie nu prea inalta, aceste modele de garduri ornamentale din lemn Targoviste pot fi o alegere optima pentru amenajarea oricarei curti sau perimetru.

Aici este vorba despre un model de gard tip matrice ale carui panouri sunt realizate din lamele distribuite in plan orizontal. Panourile sunt fixate pe o fundatie nu prea inalta, cu ajutorul tevilor rectangulare de mare efect pentru acest model de gard.

Iar efectul de continuitate al gardului este dat tocmai de faptul ca tevile rectangulare sunt mascate cu lamele din lemn de rasinoase, la fel ca si la modelul folosit in cazul panourilor.

Si ca totul sa fie bine, gardul este lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Iar rezultatul final este unul de mare efect pentru orice curte.

 

Gardul este vopsit in culoare negru. Insa, daca dumneavoastra doriti, puteti alege pentru acest model de gard orice culoare din cele preferate dar care sunt disponibile in paletarul de culori existent la producator.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si faceti alegerea potrivita pentru dumneavoastra si intreaga familie.

 

Garduri ornamentale din lemn Targoviste 1 Garduri ornamentale din lemn Targoviste 2 Garduri ornamentale din lemn Targoviste 3 Garduri ornamentale din lemn Targoviste 4 Garduri ornamentale din lemn Targoviste 5 Garduri ornamentale din lemn Targoviste 6 Garduri ornamentale din lemn Targoviste 7 Garduri ornamentale din lemn Targoviste 8 Garduri ornamentale din lemn Targoviste 9