Garduri si porti din lemn

Pentru obtinerea unui rezultat interesant in ceea priveste amenajarea la exterior a unei curti sau a unui perimetru, gardurile si portile trebuie sa fie in stransa legatura, astfel incat sa poata oferi un confort deosebit per ansamblu.

Tocmai din acest motiv incercam sa va atragem atentia cu noi si noi modele de garduri si porti din lemn care pot reprezenta o solutie de amenajare a oricarei curti.

Acest model de gard este realizat avand la baza o fundatie de 50-60 cm inaltime, cu stalpi de sustinere de aproximativ 25 cm. Iar in ceea ce priveste panourile din lemn, acestea au o lungime de 2 m si sunt realizate din lamele de 12 cm latime si 2 cm grosime distribuite in plan orizontal. Iar pentru a fi putin mai interesant, gardul este prevazut cu inca doua rame sustinatoare.

Modelul respectiv de gard este unul extrem de interesant, pentru care au optat mai multe persoane care iubesc stilul minimalist si care agreaza lucrurile simple si practice.

Partea din lemn a gardului este bine finisata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceste conditii, gardul din lemn este bine protejat impotriva intemperiilor pentru mai multi ani consecutivi. Iar culoarea este wenge dar poate fi schimbata in functie de preferinte.

Gardul respectiv reprezinta doar o idee de amenajare a unei curti. Dumneavoastra sunteti cei care decideti cu ce fel de model de gard doriti sa va amenajati curtea.

 

 

Garduri si porti din lemn 1 Garduri si porti din lemn 2 Garduri si porti din lemn 3