Garduri si porti din lemn Bucuresti

Dupa ce tot am pus accentul pe diferite modele de garduri tip jaluzea, a venit timpul sa va prezentamsi alte modele de garduri si porti din lemn Bucuresti.

Este vorba aici despre acele modele de garduri tip matrice, realizate pe un postament de 20 cm inaltime, iar panourile sunt prinse intre ele cu ajutorul tevilor rectangulare de 4 cm grosime.

Panourile sunt extrem de interesante prin faptul ca modelul matrice are acelasi efect aspectuos, indiferent din care parte a gardului va aflati. Iar pentru un plus de eleganta, la randul lor, tevile rectangulare sunt mascate prin lamele din lemn de rasinoase, la fel ca si cele folosite pentru realizarea panourilor, dispuse vertical.

Iar gardul este cu atat mai interesant, cu cat acesta este bine pus in valoare prin faptul ca reuseste sa intre intr-o buna rezonanta si cu celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata sa apropiere, chiar si cu imobilul de la interiorul curtii.

In cazul nostru modelul de gard matrice se afla in stransa legatura cu balustrada realizata si ea atat din lemn masiv de rasinoase si care este folosita pentru amenajarea terasei imobilului respectiv.

 

Garduri si porti din lemn Bucuresti 1 Garduri si porti din lemn Bucuresti 2 Garduri si porti din lemn Bucuresti 3 Garduri si porti din lemn Bucuresti 4