Mister si pasiune in dormitorul Afrodita

Prin intermediul acestui model de dormitor Afrodita, pasionatii de mobilier modern si de calitate superioara au ocazia de a se simti cu totul si cu totul speciali.

Si asta, nu intamplator, ci datorita faptului ca respectivul model de dormitor surprinde in mod placut din toate punctele de vedere.

Gratie designerilor de top care, dupa eforturi bine meritate acestia au reusit sa aduca un strop de mister si pasiune in dormitorul Afrodita.

Si asta, nu oricum, ci prin natura palului melaminat din care dormitorul este confectionat.

Prin culoare, dar si prin design.

Si nu trebuie sa neglijam aici nici gradul ridicat de utilitate al acestei garnituri de mobilier necesara pentru amenajarea dormitoarelor.

Cat nici felul in care dormitorul Afrodita reuseste sa optimizeze foarte bine spatiul interior din cadrul respectivei camere.

Acest ultim aspect fiind unul esential pentru o buna fluidizare a traficului interior din respectiva camera.

Si pentru ca tot vorbim despre mister si pasiune in dormitorul Afrodita, atunci este oportun sa ne oprim cate putin asupra fiecarui corp de mobilier din cadrul acestui model de dormitor.

Asa se face ca patul matrimonial este una din piesele de baza ale acestui model de dormitor, prin intermediul caruia puteti beneficia de un grad ridicat de relaxare pe masura propriilor asteptari.

Si asta datorita suprafetei de odihna a patului care este destul de generoasa, cat si datorita palului melaminat din care patul este confectionat, cat si a gradului ridicat de rezistenta oferit de acesta.

Patul matrimonial este cu atat mai generos cu cat acesta dispune de o tablie tapitata, cat si de doua noptiere realizate intr-un design modern. La fel ca si restul garniturii de mobilier.

De asemenea, sifonierul este unul destul de incapator la interior, cu spatii ideal pentru depozitarea diferitelor articole textile si vestimentare de diferite volume. Sifonierul este realizat din acelasi pal melaminat, in doua nuante contrastante si de mare efect.

Iar cel de al treilea corp de mobilier din dormitorul Afrodita este comoda cu trei sertare generoase suprapuse in plan vertical. Si a carei utilitate se justifica in fiecare zi.

Prin asocierea tuturor acestor corpuri de mobilier rezulta si acel mister si pasiune in dormitorul Afrodita.

Aspecte esentiale in crearea unui confort de calitate.