Un dormitor complet pentru un confort maxim

Realizat pe baza palului melaminat de calitate superioara acest set de dormitor Katina reuseste sa va scoata din anonimat. In ce priveste amenajarea dormitorului cu piese de mobilier moderne si de calitate superioara.

Asa a luat nastere un dormitor complet pentru un confort maxim.

Un set de corpuri de mobilier format din pat matrimonial cu noptiere si tablie.

Cu nu sifonier cu usi culisabile si o buna compartimentare la interior, pentru toata gama de articole textile si vestimentare.

Dar si cu o comoda cu trei sertare asezate in plan vertical.

Si asta nu e tot. Pentru ca respectivul model de comoda vine insotit si de o oglinda a carei suprafata de reflexie este una destul de generoasa.

In alta ordine de idei recomandam cu tarie acest set de dormitor deoarece prin dimensiunile si forma fiecarui produs, respectivul set de dormitor complet pentru un confort maxim, Katina este tot ce va puteti dori dupa o zi stresanta la locul de munca.

Respectivul set de mobilier aduce o nota de eleganta si confort propriului dormitor. Mai intai prin contrast, calitatea materialelor din care acesta este confectionat, cat si prin modul in care acesta reuseste sa intre in stransa legatura cu tot ce se afla la interiorul respectivei camere.

Si facem referire aici la nuanta si textura parchetulul, la nuanta si textura zidurilor si a tencuielii. Cat si la toate celelalte mici detalii de fond.

Fara de care acest set de dormitor Katina al carui efect maxim, il veti putea cunoaste abia dupa ce ati ajuns sa beneficiati de avantajele unui dormitor modern din toate punctele de vedere.

Cu alte cuvinte continuam sa credem ca odata ce ati achizitionat respectivul set de mobilier va veti putea bucura de confortul si eleganmta unui dormitor cu stil, pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Cautati modelul de dormitor Katina, pentru zile si nopti linistite.