Modele garduri din lemn  Navodari

Avem aici si alte modele de garduri din lemn cum ar fi acest model Navodari.

Garduri care au capacitatea de a delimita foarte bine spatiul disponibil, de a oferi o buna protectie la interior, cat si de a va asigura de un grad ridicat de intimitate in propria curte, departe de privirile indiscrete ale diversilor trecatori.

Acestea sunt conditiile esentiale pentru care acest model de gard se bucura de atentia celor care ajung sa-l comande si ulterior sa se bucure de avantajele unui astfel de model de gard.

Gardul este realizat pe o fundatie de beton de aproximativ 40 cm grosime, cu stalpi de rezistenta de 25 cm grosime. Iar panourile sunt realizate pe baza lamelelor din lemn de rasinoase de 14 cm latime si 4 cm grosime.

Gardul este compus atat din panouri, cat si din cele doua porti, mare si mica. Acestea din urma fiind realizate cu ajutorul cadrelor metalice realizate din tevi rectangulare de 4 cm grosime, pentru un plus de rezistenta.

Gardul este de culoare wenge, insa daca acest lucru reprezinta un impediment, atunci puteti comanda gardul in oricare alta culoare din cele existente in paletarul de culori disponibile la producator.

 

Modele garduri din lemn Navodari 1 Modele garduri din lemn Navodari 2 Modele garduri din lemn Navodari 3 Modele garduri din lemn Navodari 4 Modele garduri din lemn Navodari 5 Modele garduri din lemn Navodari 6 Modele garduri din lemn Navodari 7 Modele garduri din lemn Navodari 8 Modele garduri din lemn Navodari 9 Modele garduri din lemn Navodari 10 Modele garduri din lemn Navodari 11 Modele garduri din lemn Navodari 12 Modele garduri din lemn Navodari 13 Modele garduri din lemn Navodari 14 Modele garduri din lemn Navodari 15 Modele garduri din lemn Navodari 16 Modele garduri din lemn Navodari 17 Modele garduri din lemn Navodari 18 Modele garduri din lemn Navodari 19 Modele garduri din lemn Navodari 20 Modele garduri din lemn Navodari 21 Modele garduri din lemn Navodari 22 Modele garduri din lemn Navodari 23 Modele garduri din lemn Navodari 24 Modele garduri din lemn Navodari 25 Modele garduri din lemn Navodari 26 Modele garduri din lemn Navodari 27 Modele garduri din lemn Navodari 28 Modele garduri din lemn Navodari 29 Modele garduri din lemn Navodari 30 Modele garduri din lemn Navodari 31 Modele garduri din lemn Navodari 32 Modele garduri din lemn Navodari 33