Modele garduri din lemn Bacau

In nenumarate randuri am afirmat faptul ca firma noastra, de-a lungul a peste 10 ani de experienta in realizarea de corpuri de mobilier pentru gradina a trecut la realizarea a tot mai multe modele de garduri din lemn, asa cum este  si modelul Bacau.

Un model extrem de interesant prin simplitate, culoare, cat si datorita calitatii lemnului.

Gardul prezentat in imaginile alaturate  este format intr-o proportie insemnata, din ciment si este amenajat cu panouri din lamele tip fideluta in forma de romb. Garduletul decorativ este fixat pe o rama realizata din lemn de 6 cm latime si 4 cm grosime.

Dincolo de acest aspect, imaginile atasate au un scop precis. Si anume acela de buna orientare in ce priveste amenajarea propiului gard.

Asa ca nu mai trebuie sa pierdeti timpul si ar trebui sa treceti la treaba si sa achizitionati produsul care se poate plia perfect pe dorintele dumneavoastra.

 

Modele garduri din lemn Bacau 1 Modele garduri din lemn Bacau 2 Modele garduri din lemn Bacau 3 Modele garduri din lemn Bacau 4 Modele garduri din lemn Bacau 5 Modele garduri din lemn Bacau 6 Modele garduri din lemn Bacau 7 Modele garduri din lemn Bacau 8 Modele garduri din lemn Bacau 9 Modele garduri din lemn Bacau 10 Modele garduri din lemn Bacau 11 Modele garduri din lemn Bacau 12 Modele garduri din lemn Bacau 13 Modele garduri din lemn Bacau 14 Modele garduri din lemn Bacau 15 Modele garduri din lemn Bacau 16