Modele garduri din lemn Blaj

Alegeti cu incredere unul din aceste modele de garduri din lemn Blaj si astfel veti putea pune capat unui lung sir de probleme de confort, o buna delimitare a spatiului, cat si o buna protectie impotriva hotilor sau a privirilor indiscrete venite din partea diverselor trecatori.

Gardul este realizat cu ajutorul unui postament din ciment si a tevilor rectangulare de 4 cm grosime amplasate la o distanta de maxim 2 m, astfel incat lamelele de 14 cm latime si 2 cm grosime sa nu aibe ocazia sa se deformeze din cauza diferentelor de temperatura.

Partea din lemn a gardului este bine tratata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Numai asa gardul poate beneficia de o buna protectie impotriva intemperiilor.

Culoarea gardului este wenge, insa, in functie de preferinte, acesta poate fi decorat in mai multe culori din cele existente in paletarul de culori de la producator.

 

Modele garduri din lemn Blaj 1 Modele garduri din lemn Blaj 2 Modele garduri din lemn Blaj 3 Modele garduri din lemn Blaj 4 Modele garduri din lemn Blaj 5 Modele garduri din lemn Blaj 6 Modele garduri din lemn Blaj 7 Modele garduri din lemn Blaj 8 Modele garduri din lemn Blaj 9 Modele garduri din lemn Blaj 10 Modele garduri din lemn Blaj 11 Modele garduri din lemn Blaj 12 Modele garduri din lemn Blaj 13 Modele garduri din lemn Blaj 14 Modele garduri din lemn Blaj 15 Modele garduri din lemn Blaj 16