Modele garduri din lemn Bran

Aceste modele garduri din lemn Bran vin sa completeze siera de produse interesante destinate pentru imprejmuirea unei curti sau a unei proprietati.

Gardul iese in evidenta printr-o fundatie de joasa inaltime dar si prin existenta unei borduri prezente la partea superioara a gardului.

Dincolo de aspectul interesant al fundatiei din cment, panourile de gard realizate din lemn de rasinoase sunt compuse din lamele de 12 cm latime si 2 cm grosime.

Acestea sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Gardul este prevazut in partea superioara cu tigla ondulata, iar per ansamblu acesta este o buna alegere pentru orice gospodarie cu pretentii.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si treceti la amenajarea unui gard exact asa cum acesta este prezentat in imaginile alaturate sau alte modele de garduri din lemn.

 

Modele garduri din lemn Bran 1 Modele garduri din lemn Bran 2 Modele garduri din lemn Bran 3 Modele garduri din lemn Bran 4 Modele garduri din lemn Bran 5 Modele garduri din lemn Bran 6 Modele garduri din lemn Bran 7 Modele garduri din lemn Bran 8 Modele garduri din lemn Bran 9