Modele garduri din lemn Deva

Continuam prezentarea gardurilor din lemn cu un alt model denumit Deva.

Gardul la care facem referire este realizat pe baza unei fundatii de ciment, cu stalpi doar in partile laterale si in dreptul portilor.

In acest caz, panourile sunt montate cu ajutorul tevilor rectangulare care sunt montate strategic la o distanta de maxim 2 m.

Si asta pentru ca panourile din lemn nu trebuie sa depaseasca aceasta lungime. In caz contrar, acestea ar risca sa se deformeze in timp.

Dincolo de acest aspect, panourile din lemn sunt realizate din lamele distantate intre ele, in plan orizontal, de 14 cm latime si 2 cm grosime. Partea din lemn a gardului este bine lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

 

Iar cand partea din ciment a gardului este de culoare deschisa si contrasta cu nuanta gardului, atunci efectul obtinut este unul mult superior. Pentru care multi dintre viitorii clienti ar putea opta daca stiu sa aprecieze cu adevarat lemnul.

Asa ca, daca va aflati in situatia de a alege un gard pentru curtea dumneavoastra, atunci puteti alege cu incredere acest model de gard tip jaluzea.

 

Modele garduri din lemn Deva 1 Modele garduri din lemn Deva 2 Modele garduri din lemn Deva 3 Modele garduri din lemn Deva 4 Modele garduri din lemn Deva 5 Modele garduri din lemn Deva 6 Modele garduri din lemn Deva 7 Modele garduri din lemn Deva 8 Modele garduri din lemn Deva 9 Modele garduri din lemn Deva 10 Modele garduri din lemn Deva 11 Modele garduri din lemn Deva 12 Modele garduri din lemn Deva 13 Modele garduri din lemn Deva 14