Preturi garduri de gradina din lemn

Aceste garduri de gradina din lemn, cum este modelul de gard tip jaluzea sunt bine realizate prin combinatia perfecta intre partea din ciment si cea din lemn a gardului.

In aceste conditii, gardul prezentat in imaginile alaturate reuseste sa faca fata asteptarilor venite din partea clientilor.

Modelul de gard prezentat aici este un gard jaluzea realizat pe baza lamelelor distribuite in plan orizontal, de 14 cm latime si 2 cm grosime, la o lungime de maxim 2 m.

Acest model de garduri din lemn pot fi achizitionate la preturi diverse in functie de preferintele dumneavoastra.

Gardul este definit de o fundatie destul de inalta de aproximativ 70 cm cu stalpi de rezistenta de 25 cm grosime.

Pentru o buna rezistenta in timp a gardului, lamelel sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Asa se face ca acest model de gard poate rezista in fata tuturor intemperiilor la fel de bine, pentru mai multi ani consecutivi.

Panourile acestui model de gard sunt de culoare mahon. Insa daca dumneavoastra doriti, puteti realiza acest gard in oricare alta culoare din cele existente in paletarul de nuante disponibile la producator.

 

Preturi garduri de gradina din lemn 1 Preturi garduri de gradina din lemn 2 Preturi garduri de gradina din lemn 3 Preturi garduri de gradina din lemn 4 Preturi garduri de gradina din lemn 5 Preturi garduri de gradina din lemn 6 Preturi garduri de gradina din lemn 7 Preturi garduri de gradina din lemn 8