Preturi garduri de gradina din lemn Alexandria

Gardurile din lemn model jaluzea sunt printre cele mai preferate modele de gard executate de firma noastra.

Si pentru ca paleta de modele de garduri este una destul de variata, va prezentam in urmatoarele randuri unul din modelele de garduri de gradina din lemn, Alexandria, la preturi destul de atractive.

Modelul de gard prezentat in imaginile atasate vine sa completeze oferta de astfel de produse.

Ca oricare gard pentru o curte cu pretentii, gardul este realizat dintr-o parte din ciment, postamentul principal al gardului, cat si partea din lemn a gardului de care se ocupa firma noastra.

Panourile din lamele model jaluzea sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Si pot fi decorate in oricare alta culoare in functie de preferinte.

Dincolo de acest aspect, panourile din lemn nu trebuie sa depaseasca lungimea de 2 m, pentru a nu exista riscul ca acestea sa se deformeze din cauza diferentelor de temperatura. Gardul respectiv este continuat si cu poarta mica si poarta mare. Aceste doua accesorii sunt realizate in stransa legatura cu modelul gardului. Iar pentru o buna rezistenta a acesteia, portile sunt realizate pe baza unui cadru metalic, absolut necesar pentru realizarea unui plus de rezistenta al panourilor.

In aceste conditii, gardul, indiferent de modelul ales poate oferi un plus de eleganta si confort spatiului pentru care asigura protectia.Preturi garduri de gradina din lemn Alexandria 1 Preturi garduri de gradina din lemn Alexandria 2 Preturi garduri de gradina din lemn Alexandria 3 Preturi garduri de gradina din lemn Alexandria 4 Preturi garduri de gradina din lemn Alexandria 5 Preturi garduri de gradina din lemn Alexandria 6 Preturi garduri de gradina din lemn Alexandria 7 Preturi garduri de gradina din lemn Alexandria 8 Preturi garduri de gradina din lemn Alexandria 9 Preturi garduri de gradina din lemn Alexandria 10 Preturi garduri de gradina din lemn Alexandria 11 Preturi garduri de gradina din lemn Alexandria 12 Preturi garduri de gradina din lemn Alexandria 13 Preturi garduri de gradina din lemn Alexandria 14 Preturi garduri de gradina din lemn Alexandria 15 Preturi garduri de gradina din lemn Alexandria 16 Preturi garduri de gradina din lemn Alexandria 17 Preturi garduri de gradina din lemn Alexandria 18 Preturi garduri de gradina din lemn Alexandria 19