Preturi garduri de gradina din lemn Bucuresti

Aceste modele de garduri din lemn Bucuresti sunt diferite prin preturi atractive si o calitate mult superioara a gardului.

Gardul respectiv este realizat pe o fundatie din ciment inalta de 40 cm. Iar partea din lemn a gardului este realizata din panouri formate din lamele distribuite in plan orizontal. Panourile au 2 m lungime si sunt prinse intre ele prin existenta tevilor rectangulare de 4 cm grosime. Lamelel sunt de 14 cm latime si 4 cm grosime cu finisaj pe muchie.

Iar pentru obtinerea unui efect de continuitate a gardului, tevile rectangulare sunt mascate cu lamele din lemn, obtinandu-se astfel un efect mult superior.

Gardul este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare. Situatie in care gardul poate beneficia de un grad ridicat de rezistenta impotriva intemperiilor.

Gardul din imaginile atasate este de culoare mahon, insa, acesta poate fi realizat in oricare alta culoare din cele preferate.

Asa se face ca, in functie de lungime, aceste garduri de gradina din lemn Bucuresti pot fi achizitionate la preturi diverse.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si achizitionati imediat un astfel de gard model jaluzea, pentru obtinerea unui efect mult superior pentru curtea dumneavoastra.Preturi garduri de gradina din lemn Bucuresti 1 Preturi garduri de gradina din lemn Bucuresti 2 Viewty Viewty Viewty Viewty Viewty