Pergola din lemn, ca element de decor al unei curti

Pergola din lemn, ca element de decor al unei curti are menirea de a contribui in mod direct la completarea ansamblului peisagistic.

In asa fel incat, ori de cate ori va aflati in preajma unui astfel de amplasament sa puteti sa simtiti diferenta.

Cat si sa va puteti bucura de avantajele oferite de amenajarea de astfel de corpuri de mobilier, in oricare dintre locatiile alese.

Si pentru ca ne place sa ramanem constanti in a veni cu modele noi in ce priveste diversele variante de amenajare a unei curti sau gradini cu diverse corpuri de mobilier, de aceasta data punem accentul pe un model destul de simplu de pergola.

Care are rolul negresit de a marca prezenta in aceasta zona, a unei alei principale.

Pergola la care ne referim in mod special este rezistenta si foarte bine echilibrata, pe baza a sase stalpi principali de sustinere, cu contravantuiri in partea superioara, dar si cu traverse bine distantate intre ele.

Conditii esentiale pentru ca mai tarziu acest model de pergola sa se poata transforma in mod evident intr-un veritabil si atractiv suport pentru plantele decorative.

Si, desi pergola este folosita special pentru a marca una din aleile principale ale curtii, aceasta este amplasata direct pe gazon.

In conditiile date pergola este prevazuta in partea inferioara cu ancore metalice pentru a se putea evita umiditatea din sol.

Cat despre nuanta lemnului, aceasta poate fi aleasa in functie de preferinte, dintr-o paleta larga de culori.