Pergola din lemn cu traverse si gardulet decorativ

Pergola din lemn cu traverse si gardulet decorativ, exact asa cum se poate observa si din imaginile reprezentative se poate transforma in cel mai rapid mod cu putiinta intr-o adevarata oportunitate.

Atunci cand vine vorba despre existenta unor corpuri de mobilier ideale, ca si suport pentru diverse plante sau flori ornamentale.

Insa respectivul model de pergola din lemn cu traverse si gardulet decorativ poate fi utilizat chiar si pentru marcarea unor zone, in special din propria curte.

Si desi respectivul accesoriu pentru curte este realizat din lemn in stare bruta, pentru o buna protectie impotriva intemperiilor, acesta trebuie sa fie lacuit si bine finisat cu lac cerat pe baza de apa de la producatori renumiti, intr- o paleta larga de nuante si culorim in functie de preferinte si necesitati.

De asemenea ar mai fi de stiut ca, in situatia in care respectivul accesoriu este amplasat direct pe sol, acesta este protejat de umiditate prin montarea in partea inferioara a unor ancore metalice concepute special pentru acest aspect.