Pergola din lemn la marginea unei piscine

O pergola din lemn la marginea unei piscine reprezinta fara discutii o reala provocare, intrucat cele doua amplasamente, pergola si piscina sunt ansambluri care apartin a doua designuri diferite, modern si rustic.

Dupa cum se poate observa si in imaginile noastre reprezentative, prezenta acelei pergole din lemn, de mari dimensiuni se poate justifica la fiecare ora din zi si din noapte.

Noul amplasament, si anume pergola, aceasta fiind ideala pentru desfasurarea unor diverse activitati in care socializarea poate reprezenta numitorul comun.

Si asta nu e tot. Atata timp cat pergola poate fi acoperita si cu policarbonat.

Situatie in care activitatile care se pot desfasura la interiorul acestei pergole, cat si persoanele prezente vor beneficia de o buna protectie impotriva intemperiilor.

Dincolo de asta respectiva pergola este confectionata din lemn de rasinoase foarte bine tratata si lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai renumiti producatori.

In acesta situatie, ploaia, soarele sau gerul nu pot influent in mod negativ textura si calitatile initiale ale lemnului.