Pergola dubla cu bancute si gardulet decorativ

In functie de perimetrul disponibil din propria curte sau gradina, un model de pergola dubla cu bancute si gardulet decorativ, pe care o puteti vedea si in imaginea reprezentativa ar putea fi una dintre cele mai atractive obtiuni de dotare a unui spatiu de mare sensibilitate, conform propriilor preferinte.

In speta, aceasta pergola dubla cu bancute si gardulet decorativ este amplasata stratergic pe o placa de ciment pavata si are capacitatea de a va oferi un confort de calitate.

Cat si de a optimiza foarte bine spatiul disponibil.

Si sustinem cu tarie acest lucru, atata timp cat modelul respectiv de pergola este realizat in forma literei L cu ambele laturi egale. Si care formeaza un unghi drept.

Ceea ce permite dezvoltarea unei bogate activitati de socializare intre mai multe persoane consecutiv.

Dincolo de acest aspect este bine de stiut ca aici este vorba despre un corp de mobilier pentru gradina, care poate fi transformat si intr-un veritabil suport pentru plantele

agatatoare. Gratie prezentei garduletelor decorative, cat si a traverselor din partea superioara.

Situatie in care, lemnul de rasinoase care se afla la baza acestui amplasament este foarte bine protejat, pentru a putea rezista oricarui val de intemperii, de pe tot parcursul anului.

Cat despre nuanta, aceasta poate fi aleasa in functie de preferinte, din paletarul de culori oferit de producator.

Si asta nu e tot, atata timp cat pergola ar putea fi amplasata direct pe sol cu ajutorul unor ancore metalice.

Proiectate special pentru a se putea feri de umiditatea din sol.

 

Sursa www.Pinterest.com