Pergole de mari dimensiuni pentru zone publice

Dupa cum am amintit si cu alte ocazii, aceste pergole de mari dimensiuni, asa cum este si modelul prezentat de noi prin intermediul acestui articol au rolul de a gazdui o serie intreaga de evenimente in care pot fi implicate mai multe persoane.

In aceasta situatie principalul numitor comun este socializarea.

Acest model de pergole, datorita dimensiunilor sale pot fi de real interes pentru zonele cu spatii largi.

Si asta datorita faptului ca acest model de pergola este unul destul de generos la interior.

In legatura cu modelul nostru de pergola, acesta este realizat din lemn de rasinoase finisat corespunzator pentru a putea rezista foarte bine in fata tuturor intemperiilor de peste an.

Asa cum se poate observa si din imaginile noastre, respectivul model de pergola este amplasat intr-un loc public pe o suprafata de ciment pavata cu marmura. Astfel incat echilibru acestei pergole este asigurat din start.

Pergola respectiva este foarte bine echilibrata de cei patru stalpi de sustinere a caror grosime difera simtitor de mult fata de celelalte componente principale care intra in alcatuirea aceastei constructii provizorii din lemn.

In partea superioara a pergolei isi fac simtita prezenta patru grinzi care au rolul de a uni intre ei cei patru stalpi de rezistenta, dar si de a asigura echilibrul celor doua randuri de traverse.

Si asta nu e tot. Pentru ca, de o parte si de alta a fiecaruia dintre stalpii principali de rezistenta sunt amplasate gardulete decorative din lamele de tip fideluta.

Dincolo de acest aspect, la interiorul pergolei puteti realiza amenajarea, cu ajutorul scaunelor, bancutelor, a canapelelor sau masutelor din lemn.

Toate acestea fiind realizate in diferite modele, astfel incat respectivele accesorii sa se poata sincroniza foarte bine ca si design, cu pergola per ansamblu.

Si, in consecinta sa va puteti bucura de tot confortul necesar pentru o perioada cat mai lunga de timp. Asa cum este si normal sa se intample. In speranta ca acest model de pergola sa fie un punct de plecare pentru realizarea unui proiect viitor.

Astfel incat pergola sa se poata plia foarte bine pe cerintele si asteptarile dumneavoastra.