Terase din lemn modele

Terasa din lemmn masiv, de rasinoase, finisata cu lac pe baza de apa de la ICA ITALIA, aplicat in 3 straturi, cu slefuire intre ele.

Terasa are o suprafata de 4 m lungime si 3 m latime, cu o inaltime a stalpilor de 230 de centimetri. Stalpii din lemn au o grosime de 11 centimetri. Traversele de la partea de sus sunt de 330 cm lungime, 14 centimetri latime si o grosime de 4 centimetri. Ele sunt pozitionate din 40 in 40 de centimetri.

Acest model de terasa poate fi acoperit cu policarbonat sau Plexiglas.

Daca se doreste acoperirea terasei cu sindila bituminoasa sau cu tigla metalica este nevoie sa se ataseze deasupra traverselor lambriu din lemn necesare sustinerii acestor materiale avand in vedere greutatea rezultata.

Recomandam sa alegeti acest tip de terasa in forma prezentata in acest articol, daca doriti sa utilizati terasa ca suport penru plante si pentru a schimba designul casei dumneavoastra.

Daca doriti sa va bucurati de aceasta terasa si doriti sa o folositi ca si loc de atractie pentru a servi mancarea in orice moment al zilei, va recomandam sa o acoperiti cu sindila bituminoasa sau tigla metalica.

Acest model de terasa din lemn poate fi executata pe orice dimensiune doriti dumneavoastra.

Pentru mai multe modele va invitam sa vizualizati si celelalte articole de la sectiunea ,,Terase din lemn “.

terase din lemn modele