Un nou model de foisor din lemn, personalizat

Prin prezentarea acestui corp de mobilier destinat pentru amenajarea zonelor exterioare venim cu o noua propunere. Care oricand se poate transforma intr-o adevarata oportunitate.

Prin intermediul careia sa puteti sa dati valoarea necesara spatiului in care ati amplasat acest corp de mobilier de mare valoare pentru orice zona de exterior.

Prin urmare aici este vorba despre un nou model de foisor din lemn, personalizat.

Acesta este amplasat pe o placa din ciment. Care ulterior a luat amprenta octogonala pe sol a foisorului.

In asa fel incat foisorul este realizat pe baza stalpilor principali de sustinere, a caror grosime este de aproximativ 12 cm.

Acestia fiind uniti intre ei printr-un model de balustrada realizat pe baza lamelelor din lemn de rasinoase. Acestea din urma sunt orientate in plan orizintal. Si nu sunt distantate intre ele.

Practic aici este vorba despre un model de foisor de mari dimensiuni, in forma octogonala. Si care este destinat pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati.

Lucru care se demonstreaza clar prin faptul ca la interior acest model de foisor este prevazut cu bancute de jur imprejur, cat si cu o deschidere destul de generosa.

Si pentru ca foisorul sa aiba o oarecare continuitate acesta este prevazut si cu o alee din ciment pavata cu dusumea. La fel ca si foisorul, la interior.

Si tot aici mai trebuie stiut si faptul ca, pentru realizarea acestui model de foisor s-a folosit lemnul de rasinoase de diferite grosimi.

Si foarte bine lacuit si protejat impotriva intemperiilor, cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori. In mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In asa fel incat lemnul sa isi poata pastra calitatile sale initiale, timp de mai multi ani consecutivi.

Cat despre acoperis, acesta este realizat pe baza sindrilei bituminoase de aceeasi buna calitate.

Si care, poate fi comandata intr-o varietate larga de nuante si culori, in functie de preferinte.

Situatie valabila si in cazul foisorului.

In consecinta, chiar daca acest model de foisor este prezentat in forma sa bruta, el poate fi decorat intr-o varietate larga de alte nuante si culori, in functie de preferinte.

Altfel spus este limpede faptul ca acest model de foisor este unul personalizat si in acelasi timp poate fi o reala sursa de inspiratie pentru punerea in valoare a unui alt proiect viitor.

Ideal pentru amenjarea la interior a unei curti.

 

Sursa: www.Pinterest.com