Foisoare din lemn, cu gratar si acoperis personalizat

Asa cum i-am obisnuit pe cititorii nostri de o lunga perioada de timp continuam sa aducem elemente de noutate in ce priveste corpurile de mobilier din lemn de rasinoase necesare pentru amenajarea cu succes a zonelor exterioare de la nivelul unei curti ori gradini.

Sau din orice alta zona de real interes.

Acesta este si motivul principal pentru care, de aceasta data am optat pentru un astfel de model de foisoare din lemn, cu gratar si acoperis personalizat.

Un corp de mobilier realizat din lemn de rasinoase si care se poate transforma oricand intr-un adevarat accesoriu extrem de atractiv si util, in acelasi timp.

Practic aici este vorba despre un model de foisor octogonal amplasat strategic pe o placa din ciment.

Si este usor distantat de la nivelul solului.

Foisorul este executat pe baza a doi pereti din lembriu plin, cat si a unei balustrade executate dupa un model de asemenea personalizat. Pe baza lamelelor de tip fideluta orientate in plan vertical.

Cat despre gratar sau semineu se poate spune ca acesta are baza de forma unui patrat, cu un burlan de evacuare destul de inalt.

Si care beneficiza si de o buna protectie fata de foisor, care ls rsndul lui este considerat material combustibil.

Iar protectia, in acest caz trebuie sa fie una bine realizata.

Cat despre acoperis se poate spune ca, acesta reprezinta viziunea actualului proprietar. Si pe baza caruia multe alte persoane se pot inspira in realizarea a altor proiecte de aceeasi anvergura.

Si chiar daca aici respectivul model de foisor este prezentat in stare bruta este bine de stiut faptul ca acesta trebuie protejat de actiunea intemperiilor prin aplicarea de lacuri si vopseluri pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Si nu oricum, ci prin aplicarea a doua straturi de lac cerat pe baza de apa, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In acest fel respectivul accesoriu poate face fata cu succes in cazul agentilor externi, soare, ploaie, ger sau vant.

In conditiile date este de preferat sa actionati din timp pentru alegerea modelului preferat de foisor din lemn de rasinoase.

 

Sursa www.Pinterest.com