Foisoarele din lemn pot fi folosite si iarna

Chiar daca, la prima vedere vi se pare total anapoda, noi va asiguram cu tarie ca foisoarele din lemn pot fi folosite si iarna, cu mare succes.

In conditiile in care faceti si unele mici dotari.

Cu alte cuvinte, daca doriti sa va bucurati de existenta unui foisor din lemn de rasinoase la interiorul curtii si pe care sa il folositi cu succes chiar si iarna, atunci este de preferat sa luati in considerare acest aspect, inca de la faza de proiect a respectivului model de foisor.

Cu alte cuvinte trebuie sa optati pentru realizarea unui model de balustrada din lambriu plin. Cu posibilitatea de a putea asigura si existenta rulourilor din plastic.

Cele care va pot asigtura protectia necesara de care aveti nevoie la interiorul unui foisor in oricare perioda a anului.

In asa fel incat vantul si ploaia nu pot sa va perturbe linistea.

Insa, pentru o si mai buna informare in acest sens am ales sa va prezentam aici un model de foisor cu toate laturiler pline.

Cu ferestre pentru fiecare latura a foisorului. Cu posibilitatea de a putea confunda foisorul cu o casuta din lemn.

Dar si cu usi de acces la interior. Acestea din urma fiind realizate in asa fel incat sa se poata inchide ermetic si astfel sa poata asigura o foarte buna protectie a tot ce se afla la interiorul respectivului foisor.

Cu alte cuvinte foisorul nostru este realizat pe o placa din ciment, cu dusumea la interior, cu bancute de jur imprejurul foisorului, tot la interior.

Iar in centrul foisorului actualul proprietar a ales sa amplaseze un semineu. Cu evacuare a noxelor, cu ajutorul unei hote.

In asa fel incat respectivul semineu sa poata fi folosit in diferite scopuri.

Fie ca sursa de caldura, fie pentru realizarea anumitor preparate culinare, in conditii optime.

Motiv pentru care am ales sa va prezentam aici si o imagine reprezentativa despre ce poate sa insemne un foisor din lemn pentru gradina, cu posibilitatea de a putea fii folosit si iarna.

Si care poate fi rolul sau esential, in orice perioada a anului.

Cu alte cuvinte, daca doriti un foisor din lemn de rasinoase pentru gradina si pe care sa il folositi cu succes si iarna, atunci este de preferat sa va ocupati din timp, de realizarea acestui model de foisor.

Si pe care trebuie sa il proiectati in asa fel incat sa va fie mult mai usoara folasirea sa si pe timp rece, sau in conditii meteo neprietenoase.

In aceste conditii trebuie sa retineti si faptul ca protectia lemnului, cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori este impetuos necesara.

In asa fel incat lemnul de rasinoase sa isi poata pastra calitatile sale initiale, cu succes, pe toata perioada anului.

 

Sursa www.Pinterest.com