Foisor dreptunghiular din lemn, de mari dimensiuni

Potrivit imaginilor postate de noi aici, asa poate sa arate un model de foisor dreptunghiular din lemn, de mari dimensiuni. Si pentru a carui amplasare este nevoie si de un spatiu cel putin generos.

Ne-am oprit cu mare interes asupra acestui corp de mobilier pentru gradina, datorita faptului ca un astfel de model de foisor de mari dimensiuni are capacitatea de a se diferentia cu mult, fata de marea majoritate de astfel de corpuri de mobilier de mari dimensiuni, pentru curte sau gradina.

Prin simplul fapt ca respectivul model de foisor are un acoperis extrem de aplatizat.

Iar in ceea ce priveste balustrada imprejmuitoare, aceasta este una personalizata.

Si de mare efect pentru un astfel de corp de mobilier.

Iar pentru o si mai buna informare in ce priveste realizarea acestui model de foisor este bine e retinut faptul ca, acesta este amplasat pe o placa din ciment care are menirea de a distanta foisorul, de la nivelul solului.

In aceste conditii respectivul model de foisor beneficiaza si de existenta la interior a dusumelei.

Rezistenta si echilibrul sunt oferite de stalpii principali de rezistenta relizati din lemn de rasinoase, ca de altfel si reastul foisorului.

Iar pe doua din laturile foisorului balustrada este prevazuta cu mana curenta.

Aceasta are o inaltime standard si la interior este prevazuta cu lamele din lemn tip fideluta amplasata in plan orizontal. La fel ca si garduletul decorativ care se regaseste pe celelalte doua laturi ale foisorului. Si care are o inaltime mult mai mare.

In asa fel incat se poate sustine cu tarie ca acest model de foisor este unul personalizat. Am putea spune, unic.

Acolo unde prin prezenta draperiilor de culoare verde respectivul model de foisor poate beneficia si de un grad ridicat de intimitate.

Din alt punct de vedere mai trebuie stiut si faptul ca lemnul de rasinoase, cel care sta la baza acestui model de foisor beneficiaza de o buna protectie cu lac cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori. Si nu oricum, ci prin aplicare in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In asa fel incat ploaia, soarele sau gerul nu pot avea nici un fel de influenta in acest sens.

Cat despre activitatile ce pot fi desfasurate la interiorul unui astfel de model de foisor, acestea pot fi destul de variate.

Si unde pot fi implicate mai multe persoane concomitent.

Ceea ce inseamna ca sentimentul de socializare este nelipsit.

Asa ca, daca detineti o curte destul de generoasa ca si spatiu, ar fi de preferat sa optati si pe prezenta unui astfel de corp de mobilier de mare valoare pentru curte sau gradina. Cu posibilitatea clara de optimizare a spatiului disponibil. Fara a putea incurca traficul interior.

 

Sursa www.Pinterest.com