Foisor modern de mare efect pentru curte

Am amintit in nenumarate cazuri de faptul ca va veti putea bucura de efectul mult sporit al unei curti bine gandite si bine orgasnizate abia dupa ce veti reusi sa obtineti o buna sincronizare intre piesele de mobilier de gradina.

Cat si intre imobil si corpurile de mobilier aflate in imediata apropiere.

Asadar, pentru o buna orientare in acest sens am ales sa va prezentam aici o proprietate particulara, mai exact o curte interioara in care foisorul de gradina reuseste in mod evident sa se puna in valoare alaturi de imobil, cat si prin asociere cu toate celelalte acesorii din imediata sa apropiere.

La tot acest aspect contribuie destul de bine si curtea, prin suprafata ei generoasa, dar si prin buna organizare a lucrurilor la interiorul acesteia.

Si ne referim aici, la modul in care sunt organzate aleile, la gazonul de iarba, cat si la plantele decorative aflate la interiorul acestei curti.

Dar asta este cu totul alta problema.

Referitor la acest model de foisor modern de mare efect pentru curte, accesoriul nostru este realizat pe o placa de ciment, cu un piedestal de aproximativ 15 – 20 cm inaltime, astfel incat umezeala sa nu poata patrunde la interiorul foisorului.

Foisorul este confectionat din lemn de rasinoase tratat corespunzator si finisat cu tot ce trebuie pentru ca acesta sa poata face fata cu succes tuturor agentilor externi, soare, ploaie, vant sau ger, de pe tot parcursula anului, indiferent de anotimp.

Mai exact, aici este vorba despre aplicarea in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat, a lacului cerat pe baza de apa. Cel care poate asigura protectia maxima a lemnului.

Insa, despre modelul foisorului putem spune ca acesta este de forma dreptunghiulara, cu mici diferente intre lungimea si latimea respectivului corp de mobilier pentru curte sau gradina.

In speta, foisorul este prevazut cu doua intrari. Acesta se bazeaza pe rezistenta si echilibrul stailpilor principali.

Uniti intre ei in partea inferioara cu un model de balustrada personalizat, iar in partea superioara stalpii de rezistenta sustin intr-un bun echilibru acoperisul foisorului realizat cu tigla din tabla ondulata.

Exact asa cum se poate observa si din imaginile postate aici.

Dincolo de acest lucru modelul respectiv de foisor este dotat cu toate cele necesare pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

Si putem aminti aici despre rulourile din plastic anti vant, care au un efect deosebit.

Alimentarea cu energie electrica a foisorului inlesneste realizarea iluminatului pe timp de noapte. Cat si posibilitatea de amplasare la interiorul foisorului a diferitelor surse de caldura.

Exact asa cum va puteti convinge si din imaginile atasate.

In consecinta acordati atentia cuvenita fiecarui element de detaliu si numai asa veti putea beneficia de tot confortul necesar de pe parcursul anului.