Gard din lemn tip jaluzea, wenge

Un gard din lemn tip jaluzea, wenge, asa cum este si modelul nostru reuseste in mod sigur sa va creeze confortul dorit la interiorul oricarei curti.

Acolo unde respectivul accesoriu isi poate face simtita prezenta.

Realizat pe baza unei fundatii din ciment de aproximativ 60 – 70 cm inaltime si cu tevi rectangulare din loc in loc, acest model de gard este unul ideal.

Ca si un bun accesoriu necesar pentru realizarea protectiei unui teren particular.

Noul nostru produs este realizat pe baza contrastului format intre partea de lemn si cea din ciment a gardului.

Si care prin asociere, cele doua parti ale gardului reusesc sa se sincronizeze foarte bine cu imobilul de la interiorul curtii.

Acesta fiind unul dintre principalele atuuri ale unui gard imprejmuitor.

Si anume, acela de a se putea sincroniza cu imobilul de la interiorul curtii, cat si cu celelalte corpuri de mobilier de gradina aflate in imediata sa apropiere.

Modelul de gard din lemn tip jaluzea, wenge, mai exact panourile din lemn sunt executate din lamele din lemn de rasinoase de 14 cm latime si 2 cm grosime suprapuse foarte putin.

Astfel incat vizibilitatea dintr-o parte in alta a gardului sa fie obstructionata la maxim.

De asemenea gardul este executat la o anumita inaltime, suficienta pentru a mentine la distanta eventualii musafiri nepoftiti.

In aceste conditii puteti apela la beneficiile oferite de acest model de gard pe tot parcursul anului indiferent de anotimp.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si treceti la amenajarea curtii cu un astfel de model de gard din lemn tip jaluzea, wenge sau oricare alta culoare, in functie de preferinte.