Foisor octogonal cu balustrada de joasa inaltime

Dorintele diverse in ce priveste alegerea foisorului dorit coroborat cu pretentiile tot mai mari referitor la alegerea elementelor de detaliu ale principalelor componente a acestor corpuri de mobilier ne-a adus in situatia de a va propune spre vizionare un nou model de foisor.

De aceasta data fiind vorba despre un foisor octogonal cu balustrada de joasa inaltime, la baza caruia se afla lemnul de rasinoase in diversele lui forme, grosimi si dimensiuni.

In asa fel incat, un foisor octogonal cu balustrada de joasa inaltime, ca si produs final sa se poata plia pe toata gama de necesitati legate de odihna si relaxare venite din partea clientilor nostri.

In consecinta, acest model de foisor octogonal cu balustrada de joasa inaltime este perspnalizat dupa dorintele actualului prooprietar.

Respectivul model de foisor octogonal cu balustrada de joasa inaltime este realizat din lemn de rasinoase, cu trei laturi pline.

Acestea sunt realizate din lambriu plin, dar si cu patru balustrade din aceleasi lamele din lambriu plin, cu un pervaz destul de generos.

Acest model de foisor fiind unul care reuseste sa se evidentieze foarte bine prin intermediul fiecarui element de detaliu.

De exemplu, acest model de foisor octogonal cu balustrada de joasa inaltime, prin elementele sale de detaliu se diferentiaza foate bine de toate celelalte modele similare.

Dincolo de asta respectivul model de foisor, desi este amplasat pe o suprafata de ciment pavata cu piatra decorativa, acesta are dusumea la interior si este usor distantat de la nivelul solului.

Cu posibilitatea de a putea fi utilat la interior cu tot ce este necesar pentru crearea sentimentului de confort si relaxare.

Iar in partea superioara, acolo unde se regasesc si contravantuirile, acoperisul este o alta componenta principala a acestui foisor octogonal cu balustrada de joasa inaltime.

Si are capacitatea de a se evidentia prin intermediul sindrilei bituminoase obtinuta in model de fagure.

Si a carui nuanta este una pentru care se poate opta in functie de preferinte.

Dincolo de acest aspect nu trebuie sa treceti cu vederea nici protectia necesara pe care sa o acordati lemnului de rasinoase impotriva diverselor intemperii, de pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

Aceasta fiind asigurata cu ajutorul lacului cerat pe baza de apa de la cei mai buni producatori.

Si prin aplicarea a trei straturi de lac cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Sursa www.Pinterest.com