Foisoare de gradina din lemn Pitesti

Odata cu prezentarea  acestui model de foisor de gradina, persoanele care aveau ceva impotriva acestor corpuri de mobilier, acestia si-au schimbat putin opinia in acest sens.

Si asta datorita faptului ca modelul respectiv de foisor reprezinta o combinatie interesanta intre clasic si exotic. Rezultatul final fiind unul de exceptie .

Asa ca, nu mai trebuie sa stati mult pe ganduri si sa acordati atentie sporita fiecarui element de detaliu.

Numai asa puteti alege cel mai fiabil produs pentru curtea dumneavoastra.

Dincolo de asta, respectivul model de foisor din lemn Pitesti reprezinta un corp de mobilier de mare efect pentru orice curte. Foisorul este distantat de la nivelul solului are podea iar accesul la interior se face cu ajutorul a doua trepte.

Cu alte cuvinte foisorul beneficiaza de dimensini standard. Este inconjurat de o balustrada cu un model personalizat realizat din scandura de 10 cm latime si 4 cm grosime. Prin combinatia adoua modele exttrem de atragatoare.

Foisorul este amenajat la interior cu bancute de jur imprejurnecesare pentru o optimizare cat mai buna a spatiului disponibil la interior. Un alt element de noutate care defineste acest model de foisor, il reprezinta acoperisul in sensul ca, acesta are o forma mult aplatizata. Si acopera o suprafata mult mai mare decat amprenta foisorului de sol. Ceea ce ii permite acestuia sa faca fata mult mai bine razelor de soare cat si picaturilor de ploaie.

Acest model de foisoare de gradina din lemn, model Pitesti beneficiaza de o protectie mult sporita la intemperii datorita faptului ca acesta este tratat cu lac pe baza de apa de la Ica Italia aplicat in 3 straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Culoarea acestui model de foisor este Wenge, insa daca acest aspect este un inconvenient, atunci este bine de stiut faptul ca nuanta respectiva poate fi schimbata in functie de preferinte. Astfel incat fosiorul din imaginile atasate reprezinta una dintre cele mai viabile alegeri pentru curte sau gradina.

 

 

Foisoare de gradina din lemn Pitesti37 Foisoare de gradina din lemn Pitesti36 Foisoare de gradina din lemn Pitesti35 Foisoare de gradina din lemn Pitesti34 Foisoare de gradina din lemn Pitesti33 Foisoare de gradina din lemn Pitesti32 Foisoare de gradina din lemn Pitesti31 Foisoare de gradina din lemn Pitesti30 Foisoare de gradina din lemn Pitesti29 Foisoare de gradina din lemn Pitesti28 Foisoare de gradina din lemn Pitesti27 Foisoare de gradina din lemn Pitesti26 Foisoare de gradina din lemn Pitesti25 Foisoare de gradina din lemn Pitesti24 Foisoare de gradina din lemn Pitesti23 Foisoare de gradina din lemn Pitesti22 Foisoare de gradina din lemn Pitesti21 Foisoare de gradina din lemn Pitesti20 Foisoare de gradina din lemn Pitesti19 Foisoare de gradina din lemn Pitesti18 Foisoare de gradina din lemn Pitesti17 Foisoare de gradina din lemn Pitesti16 Foisoare de gradina din lemn Pitesti15 Foisoare de gradina din lemn Pitesti14 Foisoare de gradina din lemn Pitesti13 Foisoare de gradina din lemn Pitesti12 Foisoare de gradina din lemn Pitesti11 Foisoare de gradina din lemn Pitesti10 Foisoare de gradina din lemn Pitesti9 Foisoare de gradina din lemn Pitesti8 Foisoare de gradina din lemn Pitesti7 Foisoare de gradina din lemn Pitesti6 Foisoare de gradina din lemn Pitesti5 Foisoare de gradina din lemn Pitesti4 Foisoare de gradina din lemn Pitesti3 Foisoare de gradina din lemn Pitesti2 Foisoare de gradina din lemn Pitesti1