Foisoare de gradina ieftine

Tinand cont de faptul ca fosioarele de gradina realizate de firma noastra refta un bun raport intre calitate si pret, putem sustine cu tarie ca aceste foisoare de gradina sunt chiar ieftine.

Si pentru ca acestea  sunt definite si de o paleta larga de modele, noi incercam sa va prezentam aici un model de foisor de forma unui patrat amplasat pe un spatiu verde.

Foisorul are podea, iar la exterior este acoperit cu sindrila bituminoasa de calitate superioara.

Dincolo de acest aspect foisorul este imprejmuit cu un model de balustrada absolut interesanta realizata din gardulet decorativ, din lamele tip fideluta, in model de romb.

Balustrada este usor distantata de la nivelul dusumelei si este sustinuta de 12 stalpi principali de rezistenta de 10 cm grosime.

In parte superioara forma foisorului este completata de un gardulet decorativ realizat din acelasi model folosit si in cadrul balustradei.

Dimensiunile foisorului sunt standard, asa ca acesta poate fi amenajat in functie de preferinte si de optiuni.

Foisorul este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la Ica Italia aplicat in 3 straturi, cu slefuire dupa fiecare strat, iar in ceea ce priveste culoarea poate fi si ea aleasa tot in functie de preferinte.

De asemenea ar mai fi de stiut faptul ca foisorele de forma unui patrat sau deptunghi reprezinta acele forme de mobilier de gradina care au capacitatea de a optmiza foarte bine locul disponibil.

 

 

Foisoare de gradina ieftine1