Foisoare de gradina ieftine Bucuresti

Iata cum, vrand-nevrand revenim in sfera foisorelor octogonale, prin intermediul acestui model de foisoare de gradina ieftine, Bucuresti.

Respectivul model de foisor este amplasat pe o platfoma de ciment de aproximativ 15 cm grosime. Acesta reprezinta postamentul principal pentru foisorul cu sindrila bituminoaa de culoare verde, atat la interior cat si la exterior.

Foisorul este imprejmuit cu un model de balustrada realizata pe baza lamelelor inguste usor distantate intre ele. Si care sunt distribuite in plan vertical. Cu mana curenta si stalpi  de sustinere de aproximativ 10 cm grosime, dar si cu 1 model de gardulet decorativ care se regaseste in partea superioara a foisorului.

In ceea ce priveste acoperisul, acesta este realizat pe baza sindrilei bituminoase de calitate superioara, de culoare verde.

Foisorul este prevazut la interior cu dusumea cat si cu posibilitatea de amenajare cu diverse corpuri de mobilier. In functie de dorintele fiecarui client.

In ceea ce priveste plusul de rezistenta al foisorului acesta este dat de existenta acelor elemente de baza regasite in partea superioara a foisorului si care se numesc contravantuiri.

Iar daca ne referim la culoarea foisorului aceasta nuanta poate fi aleasa in functie de preferinte dintr-o paleta larga de culori din cele existente la producator.

Foisoare de gradina ieftine Bucuresti1 Foisoare de gradina ieftine Bucuresti2 Foisoare de gradina ieftine Bucuresti3 Foisoare de gradina ieftine Bucuresti4