Foisoare de gradina ieftine Pitesti

In cei peste 10 ani de experienta in constructia de corpuri de mobilier necesare pentru mobilarea si amenajarea spatiilor exterioare, firma noastra a conceput o serie intraga de foisoare de gradina de forme si marimi din cele mai diverse. Menite in mod special sa deserveasca pentru odihna si relaxare la puterea a II- a .

Asa ca,pentruo buna orientare in ceea ce priveste alegerea celui mai fiabil produs va propunem un model interesant de foisor care sa poata sa fie transformat cu mare usurinta intr-o bucatarie de vara. Si asta datorita faptului ca acest model de foisor este unul de dimensiuni destul de mari.

Din punct de vedere tehnic foisorul are partea din spate realizata din lambriu plin. Balustrada foisorului este realizata din lamele distantate, in model traditional, cu mana curenta.

Balustrada este cu atata mai interesanta cu cat aceasta este usor distantat de la nivelul solului.

In alta ordine de idei, foisorul rezistent si bine echilibrat cu ajutorul stalpilor principali de rezistenta ai caror grosime este de 10-11 cm . Respectivul corp de mobilier este amenajat in partea superioara cu gardulet decorativ din lamele tip fideluta in model de romb, dar si cu contravantuiri.

Foisorul este acoperit cu sindrila bituminoasa de calitate superioara si poate fi utilizat pentru desfasuratrea diferitelor tipuri de activitati. Ca oricare alt produs realizat de firma noastra si acest model de foisor de gradina este lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la Ica Italia aplicat in 3 straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceste conditii, foisorul va putea beneficia de protectia necesara pentru o lunga perioada de timp.

Asa ca, daca aveti imaginatia bogata si cateva idei interesante de amenajare a unui foisor, in aceasta situatie noi va sfatuim sa optati cu incredere spre oricare din modelele de foisoare realizate pana acum de firma noastra.

 

Foisoare de gradina ieftine Pitesti1 Foisoare de gradina ieftine Pitesti2 Foisoare de gradina ieftine Pitesti3 Foisoare de gradina ieftine Pitesti4 Foisoare de gradina ieftine Pitesti5 Foisoare de gradina ieftine Pitesti6 Foisoare de gradina ieftine Pitesti7 Foisoare de gradina ieftine Pitesti8 Foisoare de gradina ieftine Pitesti9 Foisoare de gradina ieftine Pitesti10 Foisoare de gradina ieftine Pitesti11 Foisoare de gradina ieftine Pitesti12 Foisoare de gradina ieftine Pitesti13 Foisoare de gradina ieftine Pitesti14 Foisoare de gradina ieftine Pitesti15