Foisoare de gradina ieftine Ploiesti

Dorim sa va prezentam aici un model de foisor destinat pentru amenajarea unei curti sau gradini situate intr-o zona de deal – munte. Este vorba aici despre un modeel de foisor cu diametrul 4 m. Acesta este realizat pe o placa din ciment. Si este confectionat pe baza stalpilor principali de rezistenta de aproximativ 15 cm.

De aceasta data stalpii de sustinere sunt realizati din lemn stratificat. Cu balustrada confectionata din lemn masiv de 10 cm grosime, conform unui model personalizat.

Foisorul are o inaltime de aproximativ 2,2 m si este prevazut cu un acoperis impunator realizat tot din lemn, dar care este acoperit cu tigla.

La interior foisorul este destul de incapator fiind amenajat cu bancute, dar si cu o masa.

Toate aceste accesorii sunt realizate la dimensiuni care sa nu poata sa incurce traficul la interiorul foisorului.

Asa se face ca acest model de foisor sa fie unul pentru care ploaia sau vantul puternic sa nu poata avea nicio influenta negativa.

In alta ordine de idei am prezentat acest model de foisor deoarece acesta se adreseaza in mod special persoanelor care locuiesc intr-o astfel de zona in care influenta precipitatiilor este mult mai mare. Indiferent de periaoda anului sau de anotimp.

 

 

 

 

Foisoare de gradina ieftine Ploiesti1