Foisoare din lemn  Pitesti

Si pentru ca tot am intrat in sfera foisoarelor de gradina de forma unui dreptunghi va prezentam in randurile ce urmeaza un alt model de foisoare din lemn Pitesti.

Acest model de foisor are lungimea de 4 m si o latime de 3 m si este realizat din lemn de rasinoase.

Partea din spate a foisorului este realizata din lambriu plin, iar accesul in foisor se face prin latura mare, cu acces prin portitele batante.

La baza, foisorul are o balustrada realizata din lamele distantate intre ele, in model traditional, cu gardulet decorativ in model de romb.

Garduletul este realizat din lamele tip fideluta si beneficiaza de o buna protectie impotriva agentilor externi, ca dealtfel si restul foisorului.

Acest model de foisor este unul pentru care confortul interior chiar nu este o problema.

Ceea ce inseamna ca acesta poate fi amenajat cu diverse corpuri de mobilier de gradina, in functie de preferintele fiecarui client.

Foisorul este lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Iar in ceea ce priveste culoarea, acest model de foisor poate fi vopsit in oricare alta culoare din cele propuse de producator.

De asemenea nici pretul de achizitie nu este unul care sa genereze mari probleme, deoarece firma noastra este producator direct.

Foisoare din lemn hexagonale Pitesti1 Foisoare din lemn hexagonale Pitesti2 Foisoare din lemn hexagonale Pitesti3 Foisoare din lemn hexagonale Pitesti4 Foisoare din lemn hexagonale Pitesti5 Foisoare din lemn hexagonale Pitesti6 Foisoare din lemn hexagonale Pitesti7 Foisoare din lemn hexagonale Pitesti8 Foisoare din lemn hexagonale Pitesti9 Foisoare din lemn hexagonale Pitesti10 Foisoare din lemn hexagonale Pitesti11 Foisoare din lemn hexagonale Pitesti12 Foisoare din lemn hexagonale Pitesti13 Foisoare din lemn hexagonale Pitesti14 Foisoare din lemn hexagonale Pitesti15