Foisoare din lemn dreptunghiular Bucuresti

Pe langa foisoarele de forma hexagonala sau octogonala, acest model de foisor din lemn dreptunghiular Bucuresti are capacitatea de a optimiza foarte bine locul disponibil din curtea dumneavoastra.

Din punct de vedere tehnic, latura mare a foisorului are 4 m lungime, iar latimea foisorului este de 3,5 m. Cu alte cuvinte respectivul corp de mobilier este unul dreptunghiular.

Foisorul are doua dintre laturi acoperite in intregime cu lambriu plin si cu gardulet decorativ, care se face vizibil in partea superioara a foisorului.

In alta ordine de idei respectivul model de foisor este montat pe o suprafata pavata si este acoperit cu sindrila bituminoasa de culoare inchisa.

Tinand cont de faptul ca spatiul din interiorul foisorului este unul destul de generos, acesta poate fi amenajat cu mai multe variante de corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea la interior.

Si pentru ca foisorul este tratat corespunzator cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat, acesta poate beneficia de o buna protectie impotriva intemperiilor.

Foisorul din imaginile atasate aici reprezinta doar un model orientativ. Acesta putand fi realizat in fuctie de preferinte, chiar si dupa alte dimensiuni.

 

Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti1 Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti2 Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti3 Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti4 Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti5 Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti6 Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti7 Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti8 Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti9 Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti10 Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti11 Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti12 Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti13 Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti14 Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti15 Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti16 Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti17 Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti18 Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti19 Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti20 Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti21 Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti22 Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti23 Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti24 Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti25 Foisoare din lemn hexagonale Bucuresti26